Polaznici govore (V)

Tai chi otvara i povezuje. Takva je i trenerica. Ako želite raditi na sebi, i psihički i fizički, svakako preporučam. (Ivana Č, 46)

Polaznici govore (lV)

Ova drevna disciplina, iz mog iskustva, omogućava pojedincu da lakše nađe "flow" u životu. Isto tako u ovom potisnutom društvu daje otvor gdje se bilo tko, dovoljno otvoren za upoznavanje druge kulture, može upustit u jako dobru atmosferu instruktorice i ljudi koji tamo dolaze. Nova prijateljstva su zagarantirana! :) (Stipe, 19)

Polaznici govore (lll)

Tai chi trening mi je važan i zabavan i nerado ga propuštam. Trenerica Sonja me je od početka osvojila svojim pristupom i načinom, uvijek se pobrine za to da trening nikad nije isti kao prethodni. Grupa je super, funkcioniramo dobro bez obzira na razlike u godinama. Draga Sonja, keep up the good work!!! (Ivana, 46)

Polaznici govore (ll)

Nevjerojatno je da na treningu borilačke vještine svaka borba, pa tako i ona unutarnja, jednostavno prestaje. Svaki pokret kao da sasječe sve probleme, briše naša imena i godine, zaustavlja vrijeme... Ono što ostaje luda je kombinacija radosti i mira isprepletena energijama divnih i pozitivnih ljudi. Nakon svakog treninga svima nam izrastu zmajska krila s kojima, lagano i opušteno, letimo natrag u svoje realnosti - sretni i ispunjeni. (Edi, 23)

Polaznici govore (l)

Vježbam taijiquan u školi Put vrline od rujna ove godine. Za mene je to velika i dobrodošla novina. Shvatio sam da ima dobre rekreacije i izvan baluna i picigina. Osjećam se izvrsno, jer sam okružen opuštenim i motiviranim ljudima. Naša instruktorica Sonja je energična, zabavna i disciplinirana na jedan jako blag način. Prava Kineskinja. Ovako mi se čini da sam i ja barem djelić jedne drevne i bogate kulture i tradicije, i to mi imponira. (Andrija, 54)